پرسشنامه هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی
دانلود پرسشنامه هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی دارای روایی، پایایی، منبع استاندارد و شیوه تفسیر
- مقیاس سنجش کارکردهای هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی: ۹ سازه و ۶۵ گویه
- مقیاس سنجش چالشهای هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی: ۵ چالش اصلی و ۳۲ چالش فرعی
- فرم کوتاه پرسشنامه هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی
نوع فایل: ورد
منبع: استاندارد
شیوه تفسیر: دارد
روایی و پایایی: دارد
تعریف: مفهومی و عملیاتی
پیرامون پرسشنامه هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی
تعریف مفهومی: هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی از مرحله جذب و استخدام تا آموزش و بهسازی و سرانجام مدیریت عملکرد و ارتقای شغلی کاربرد دارد. کارکردهای هوش مصنوعی برای امور کارکنان موضوعی بسیار تخصصی و البته در حال رشد و گسترش است. در دنیای کسبوکار مدرن، هوش مصنوعی به بخشی جداییناپذیر مدیریت منابع انسانی تبدیل شدهاست. با تلاش شرکتها برای حفظ رقابت و کارآمدی، آنها به دنبال راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای ساده سازی فرآیندها و به حداکثر رساندن منابع هستند. هوش مصنوعی، از سیستمهای استخدام خودکار که استعدادهای برتر را شناسایی میکنند تا برنامههای آموزشی پیچیده که محتوای شخصیسازی شده ارائه میدهند، در حال انقلاب در بخشهای منابع انسانی در سراسر جهان است.
تعریف عملیاتی: برای سنجش کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی از ابزار پرسشنامه استفاده شد. این پرسشنامه شامل ۹ سازه اصلی و ۶۵ گویه است. کاربردهای هوش مصنوعی شامل نقشهای پشتیبانی (انضباط، تصمیمگیری، بهبود عملیات، حقوق و دستمزد) و نقشهای بنیادی (طراحی شغل، کارمندیابی، استخدام، ارزیابی عملکرد، آموزش و نگهداشت) است.
همچنین ۵ چالش اصلی و ۳۲ چالش فرعی برای هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی شناسایی شد. چالشها شامل چالشهای مرتبط کارکنان، ارتباطی، فناوری، سازمانی و اطلاعاتی قابل دستهبندی است. در این میان چالشهای مرتبط با کارکنان و ارتباطی در دسته چالشهای انسانمبنا قرار میگیرند. چالشهای فناوری، سازمان و اطلاعات نیز سیستممبنا هستند.
شیوه تفسیر: از آنجا که امتیاز نهایی هر سازه براساس میانگین نمرات گویههای تشکیل دهنده آن قابل برآورد است بنابراین نمره نهایی هر سازه بین ۱ تا ۵ خواهد بود. اگر میانگین بالای سه (حد متوسط طیف لیکرت) برآورد شود در این صورت وضعیت سازه مورد بررسی مطلوب است. همچنین میتوان از آزمون تی-تک نمونه برای بررسی معناداری نتایج استفاده کرد.
نگارنده: پشتیبانی پارسمدیر | مدیریت منابع انسانی , هوش مصنوعی | ۲۶ شهریور ۰۳