پرسشنامه برندسازی مشترک

دانلود پرسشنامه برندسازی مشترک دارای روایی، پایایی، منبع استاندارد و شیوه تفسیر

نوع فایل: ورد

منبع: استاندارد

شیوه تفسیر: دارد

روایی و پایایی: دارد

تعریف: مفهومی و عملیاتی

تعداد سوالات: ۲۱ گویه با طیف لیکرت پنج درجه

ابعاد: «عوامل پشتیبان»؛ «بازاریابی»؛ «ارتباط بین شرکا»؛ «مدیریت برند»

تعریف مفهومی و عملیاتی پرسشنامه برندسازی مشترک

تعریف مفهومی: برندسازی مشترک (Co-Branding)یک استراتژی بازاریابی است که در آن چندین نام تجاری برای رسیدن به اهداف مشترک با یکدیگر متحد می‌شوند. برندسازی مشترک می‌تواند شهرت و اعتبار دو یا چند برند را افزایش دهد. چهار استراتژی متمایز همچون: نفوذ در بازار، برندسازی جهانی، تقویت برند و گسترش برند از اهدافی است که معمولا شرکت‌ها را مجاب به برندسازی مشترک می‌کند.

برندسازی مشترک استفاده از دو یا چند برند برای نام‌گذاری (انتخاب نام تجاری) یک محصول جدید است. این برندها در رسیدن به اهداف خود به هم کمک می‌نماید. در این کار هماهنگ‌سازی کلی بین دو برند و محصول جدید باید مدنظر قرار گیرد. علم رسیدن به یک برند مشترک، همان علم ایجاد اتحاد و همکاری است. نام تجاری مشترک یک استراتژی مفید برای بسیاری از مشاغل است که به دنبال افزایش مشتریان بالقوه، سودآوری، افزایش سهم بازار، ارتقا وفاداری مشتری، بهبود تصویر برند، ارزش ادراک‌شده و صرفه‌جویی در هزینه‌های آشکار و پنهان هستند.

تعریف عملیاتی: برای سنجش این سازه از ابزار پرسشنامه برندسازی مشترک استفاده شد. این پرسشنامه شامل ۳ سازه اصلی و ۱۲ گویه است. برای سنجش امتیاز هر گویه از نمره‌گذاری با طیف لیکرت پنج درجه استفاده گردید. امتیاز هر سازه نیز با استفاده از میانگین امتیازات گویه‌های مربوط به آن سازه، برآوردشدنی است.

شیوه تفسیر: از آنجا که امتیاز نهایی هر سازه براساس میانگین نمرات گویه‌های تشکیل دهنده آن قابل برآورد است بنابراین نمره نهایی هر سازه بین ۱ تا ۵ خواهد بود. اگر میانگین بالای سه (حد متوسط طیف لیکرت) برآورد شود در این صورت وضعیت سازه مورد بررسی مطلوب است. همچنین می‌توان از آزمون تی-تک نمونه برای بررسی معناداری نتایج استفاده کرد.