پرسشنامه سرمایه‌گذاری خطرپذیر

دانلود پرسشنامه سرمایه‌گذاری خطرپذیر دارای روایی، پایایی، منبع استاندارد و شیوه تفسیر

نوع فایل: ورد

منبع: استاندارد

شیوه تفسیر: دارد

روایی و پایایی: دارد

تعریف: مفهومی و عملیاتی

تعداد سوالات: ۴۵ گویه با طیف لیکرت پنج درجه

ابعاد: «ویژگی‌های روان‌شناختی»؛ «توانمندی کارآفرینی»؛ «مشخصات محصول یا خدمت»؛ «مشخصات بازار»؛ «ملاحظات مالی»؛ «ملاحظات مکانی»

تعریف مفهومی و عملیاتی پرسشنامه سرمایه‌گذاری خطرپذیر

تعریف مفهومی: از سرمایه‌گذاری خطرپذیر (Venture Capital) با عنوان‌های «سرمایه‌گذاری جسورانه» یا «سرمایه‌گذاری کارآفرینی» نیز نام می‌برند.  عبارت است از تأمین سرمایه لازم برای شرکت‌ها و کسب‌وکارهای نوپا (استارت آپ) و کارآفرین که مستعد جهش و رشد ارزش هستند و البته دارای ریسک فراوانی است. سرمایه‌گذاری خطرپذیر شیوه‌ای از تامین مالی سهام خصوصی است که توسط شرکت‌ها یا صندوق‌ها برای شرکت‌های نوپا ارائه می‌شود. این شیوه از مدیریت منابع مالی ویژه شرکت‌هایی است که پتانسیل رشد بالایی دارند یا رشد بالایی از نظر تعداد کارمندان، درآمد سالانه نشان داده‌اند.

سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) تخصیص بودجه و تامین مالی لازم برای پروژه‌های کارآفرینی و نوآورانه از منابع داخلی شرکت است. به این شیوه گاهی «سرمایه‌گذاری خطرپذیر درونی» نیز می‌گویند و باید با دقت زیادی انجام شود.

تعریف عملیاتی: برای سنجش این سازه از ابزار سرمایه‌گذاری خطرپذیر پرسشنامه استفاده شد. این پرسشنامه شامل ۶ سازه اصلی و ۴۵ گویه است. برای سنجش امتیاز هر گویه از نمره‌گذاری با طیف لیکرت پنج درجه استفاده گردید. امتیاز هر سازه نیز با استفاده از میانگین امتیازات گویه‌های مربوط به آن سازه، برآوردشدنی است.

شیوه تفسیر: از آنجا که امتیاز نهایی هر سازه براساس میانگین نمرات گویه‌های تشکیل دهنده آن قابل برآورد است بنابراین نمره نهایی هر سازه بین ۱ تا ۵ خواهد بود. اگر میانگین بالای سه (حد متوسط طیف لیکرت) برآورد شود در این صورت وضعیت سازه مورد بررسی مطلوب است. همچنین می‌توان از آزمون تی-تک نمونه برای بررسی معناداری نتایج استفاده کرد.