نرمافزار پرومته (PROMETHEE)
نرمافزار پرومته (PROMETHEE) برنامهای کاربردی برای حل مسائل تصمیمگیری چندمعیاره و انتخاب گزینه برتر در یک ماتریس تصمیم است. با استفاده از نرمافزار ویژوال پرومته دانشجویان رشتههای مدیریت و صنایع میتوانند مسائل تصمیمگیری چندمعیاره که مربوط به درس تحقیق در عملیات میباشد را حل کنند.
روش پرومته PROMETHEE سرواژه عبارت «روش سازماندهی به رتبهبندی ترجیحی جهت ارزیابی بهتر » است. این روش توسط دو استاد بلژیکی به نام ژاپن پیر برنز و برتراند مارسکال در دهه ۱۹۸۰ ارائه شد. در ارزیابی تعدادی گزینه براساس تعدادی معیار، باید نوع شاخص، تابع برتری، آستانه بیتفاوتی و آستانه برتری مشخص شود. برای افزایش کارائی روش پرومته از تکنیک «تحلیل هندسی برای کمک متقابل» یا به اختصار تکنیک GAIA استفاده میشود.
نرمافزار Visual Promethee در دو نسخه تهیه شده است. یک نسخه دانشجوئی آن که رایگان است و یک نسخه تجاری که باید خریداری شود. برای انجام پروژههای دانشجوئی واقعا میتوان از نرمافزار نسخه رایگان Visual Promethee استفاده کرد. پروژههای مختلفی با همین نرمافزار توسط گروه پژوهشی پارس مدیر انجام شده است. با رجوع به وب سایت سازنده این نرمافزار به نام Promeyhee-gaia اقدام به دانلود نسخه مورد نظر خود کنید. لینک دانلود نرمافزار پرومته به صورت مستقیم نسخه دانشجوئی نرمافزار در پایگاه علمی-پژوهشی پارس مدیر نیز ارائه شده است.
لینک دانلود مستقیم نسخه دانشجوئی Visual Promethee
وب سایت سازنده نرمافزار Visual Promethee
آموزش نرمافزار پرومته (PROMETHEE)
روش پرومته PROMETHEE به صورت کامل تشریح شده است و یک مثال عددی با تکنیک پرومته حل شده است. برای دانلود فایل آموزشی کامل تکنیک پرومته به صورت PDF همراه با مثال عددی از لینک زیر استفاده کنید. میتوانید پس از دانلود نرمافزار PROMETHEE مثال حل شده را در محیط نرمافزار تمرین کنید.
تحلیل آماری PROMETHEE: تحلیل پروژههای MCDM و PROMETHEE توسط تیم پژوهشی پارسمدیر پذیرفته میشود. برای مشاوره تکمیل پروژههای مدل تصمیمگیری چندمعیاره و تحلیل پرومته با ما به آدرس Parsmodir@gmail.com مکاتبه کنید.
پایگاه نرم افزار پارس مدیر | ۱۲ مهر ۹۷
سلام از نرم افزار برای پرامته فازی و گروهی هم میشه استفاده کرد؟
درود بر شما. نرمافزار پرومته برای تحلیل گروهی مناسب است اما امکان تحلیل فازی ندارد.
سلام
چرا وقتی مقادیر p و q رو در نرم افزار وارد می کنم دو باره بر میگرده به حالت قبل یعنی به جا n میذارم ۱۰ وقتی میرم n بعدی رو وارد کنم قبلی بر میگرده ب همون متغیر n و عدد پاک میشه 🤦♀️