کتاب سیستم اطلاعات مدیریت رضاییان
عنوان: کتاب سیستم اطلاعات مدیریت
نویسنده: علی رضاییان
نوع فایل: اسلاید پاورپوینت
تهیه و تنظیم: دکتر میرزاحسن حسینی
تعداد اسلایدها : ۲۵۰ اسلاید پاورپوینت قابل ویرایش
ارائه کننده : دانشگاه پیام نور
فصول کتاب
کتاب سیستم اطلاعات مدیریت در هفت فصل تدوین شده است:
- پیشگفتار
- فصل اول: نگاهی کلی بر سیستمهای اطلاعاتی
- فصل دوم: سلولگرایی، زیربنای تحولات در صنعت رایانه
- فصل سوم: عناصر سیستم اطلاعاتی
- فصل چهارم: طراحی ساختار مفهومی اطلاعات
- فصل پنجم: طراحی پایگاه دادهای
- فصل ششم: طراحی برنامه نظامیافته
- فصل هفتم: پالایش مختصات برنامه
- ضمیمه
- منابع و مآخذ
در انتهای هر فصل پرسشها و واژهها و مفاهیم مهم و در برخی موارد تمرین درج شده است.
درباره کتاب سیستم اطلاعات مدیریت
این کتاب برای دانشجویان رشتههای مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، مدیریت دولتی، حسابداری مناسب است. همچنین در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی درس «سیستم اطلاعات مدیریت» به ارزش ۲ و ۳ واحد تدوین شده است. کتاب سیستم اطلاعات مدیریت که در همه دانشگاههای کشور تدریس میشود به مباحث بسیار به روز و جدیدی در زمینه مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات میپردازد. رضائیان در این کتاب کوشش کرده است تا دانشجویان مدیریت را با سیر تحول مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات آشنا کند.
اجرای هر پروژه سیستمهای اطلاعات مدیریت، یک زمان مشخص و محدود دارد و برای این که از این زمان حداکثر استفاده به عمل آید، لازم است که یک مدیر پروژه برای مدیریت جزئیات فعالیتهای مربوط به اجرای پروژه تعیین گردد. در این قسمت به عواملی میپردازیم که به عنوان عوامل کلیدی اثر بخشی در اجرای سیستمهای اطلاعات مدیریت محسوب میشوند. در واقع، میخواهیم دریابیم که برای رسیدن به یک سیستم اطلاعات مدیریت موفق چه شرایطی مورد نیاز است.
شرایط لازم عبارتند از: مدیریت آشنا به عملکرد سیستم اطلاعاتی: یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر پیاده سازی موفقیت آمیز سیستمهای اطلاعات مدیریت، پشتیبانی بالاترین مقام سازمان است که تصمیم به ایجاد آن میگیرد. لازمه این پشتیبانی این است که اولاً مدیر علاوه بر تعهد به سیستم، نسبت به تواناییها و محدودیتهای آن یک دید واقع بینانه داشته باشد. ثانیاً مدیریت عالی بر روند پیشرفت پروژه سیستمهای اطلاعات مدیریت، نظارت مستقیم داشته باشد، در نتیجه، باید زمان کافی برای نظارت بر این پروژه را تخصیص دهد. همچنین لازم است که به طور مستمر میزان اثر بخشی آن را چک کند.
کتاب مدیریت | ۰۹ اسفند ۹۷