پرسشنامه برندسازی دیجیتال

دانلود پرسشنامه برندسازی دیجیتال دارای روایی، پایایی، منبع استاندارد و شیوه تفسیر

نوع فایل: ورد

منبع: استاندارد

شیوه تفسیر: دارد

روایی و پایایی: دارد

تعریف: مفهومی و عملیاتی

تعداد سوالات: ۱۵ سوال با طیف لیکرت ۵ درجه

هدف: سنجش عملکرد سازمان در زمینه برندسازی دیجیتال

تعریف مفهومی و عملیاتی پرسشنامه برندسازی دیجیتال

برندسازی دیجیتال (Digital Branding) یا دیجیتال برندینگ که برخی از آن به عنوان برندسازی آنلاین یا برندسازی اینترنتی نیز یاد می‌کنند، مجموعه روش‌های نوین بازاریابی و برندینگ در فضای مجازی را شامل می‌شود. خلق برند به عنوان یکی از بهترین و به‌روزترین روش‌های ایجاد وفاداری و اعتماد در میان مشتریان است که باعث بالا رفتن حاشیه سود و اطمینان بلندمدت در کسب‌وکار می‌شود. برندسازی دیجیتال در مباحث مربوط با برند: نام و نشان تجاری در عصر دیجیتال جایگاه ویژه‌ای دارد. در این روش کوشش می‌شود تا با استفاده از ابزارهای آنلاین مشتریان با برند شرکت آشنا شوند. برای سنجش ابعاد مختلف این رویکرد در سازمان نیاز به مقیاسی معتبر می‌باشد.

استراتژی برند سازمان از طریق برندینگ دیجیتال کمک می‌کند که یک برند مانند یک انسان به نظر برسد و جایگاه آن از نظر عاطفی و احساسی در میان افراد جامعه بالا برود. هدف اصلی یک برندینگ دیجیتال این است که با ارسال پیام‌های دیجیتالی یا طراحی وب سایت یا ایجاد یک وبلاگ، دائماً یک برند را در معرض دید مشتریان خود قرار دهد. به هر حال برای اینکه یک برند معتبر در میان رقیبان خود پیروز میدان باشد، باید محصولات خود را به گونه‌ای متمایز و متفاوت از بقیه رقبا تبلیغ نماید. پرسشنامه برندسازی دیجیتال دارای شامل بازاریابی محتوایی، ترفیع و تشویق دیجیتال، حضور در شبکه‌های اجتماعی است. این مقیاس شامل پانزده گویه با طیف لیکرت پنج درجه می‌باشد. با استفاده از این مقیاس می‌توان به درک صحیحی از مدیریت برند سازمان دست یافت.

شیوه تفسیر: از آنجا که امتیاز نهایی هر سازه براساس میانگین نمرات گویه‌های تشکیل دهنده آن قابل محاسبه است بنابراین نمره نهایی هر سازه بین ۱ تا ۵ خواهد بود. اگر میانگین بالای سه (حد متوسط طیف لیکرت) محاسبه شود در این صورت وضعیت سازه مورد بررسی مطلوب است. همچنین می‌توان از آزمون تی-تک نمونه برای بررسی معناداری نتایج استفاده کرد.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله