کارت امتیازی متوازن در مدیریت استراتژیک

ترجمه مقاله توسعه کارت امتیازی متوازن به عنوان ابزاری در مدیریت استراتژیک

نویسنده: رابرت کاپلان و دیوید نورتون

ترجمه تخصصی با کیفیت بالا توسط پارس مدیر

ترجمه چکیده مقاله توسعه کارت امتیازی متوازن در مدیریت استراتژیک

کارت امتیازی متوازن چارچوبی برای مدیریت عملکرد است که مورد استقبال بسیاری قرار گرفته است و اولین بار در دهۀ ۱۹۹۰ معرفی شد. اخیرا از کارت امتیازی متوازن به عنوان مبنایی برای سیستم مدیریت استراتژیک استفاده شده است. این مقاله به شرح تکامل کارت امتیازی متوازن می‌پردازد و سه نسل متمایز آن را مشخص می‌کند. مقاله پیشرفت‌های تجربی منتج از تفکر مبتنی کارت امتیازی متوازن را به ادبیات مرتبط با مدیریت استراتژیک در سازمان‌ها مرتبط می‌سازد. چنین نتیجه‌گیری می‌شود که پیشرفت‌های فعلی که حوزه‌های بالقوۀ اصلاح بیشتر را برجسته می‌کند بسیار پر اهمیت است و چند موضوع در این زمینه را  برای پژوهش‌های آتی عنوان می‌شود.

کارت امتیازی متوازن و پیشرفت آن

کارت امتیازی متوازن اولین بار در اوایل دهۀ ۱۹۹۰، از طریق رابرت کاپلان و دیوید نورتون در دانشکده کسب‌وکار هاروارد معرفی شد. از آن هنگام، این مفهوم معروف شد و صورت‌های مختلف آن در سرتاسر جهان به کار گرفته شد.

کارت امتیازی متوازن به وسیلۀ ترکیب معیارهای مالی و غیر مالی به صورت یک گزارش، به مدیران اطلاعات غنی تر و موثق تری پیرامون فعالیت هایی که مدیریت می‌کنند ارائه می‌دهد. کاپلان و نورتن به منظور افزایش صراحت و منفعت، پیشنهاد کردند که شمار معیارهای کارت امتیازی متوازن باید در چهار گروه دسته بندی شود. فرای این، تعریف اولیۀکارت امتیازی متوازن انسجامی نداشت. اما از ابتدا مشخص بود که گزینش معیار ها، هم از نظر غربال گری ( سازمان‌ها معمولا به معیارهایی بیش از حد نیاز خود  برای ایجاد کارت امتیازی متوازن دسترسی دارند) و هم دسته بندی ( تصمیم‌گیری مبتنی بر اینکه کدام معیار باید در کدام منظر قرار گیرد) فعالیتی کلیدی است…

توجه: تنها در صورت اعتماد به پارس مدیر اقدام به خرید نمایید.

دانلود اصل مقاله