پرسشنامه کارآفرینی پایدار

دانلود پرسشنامه کارآفرینی پایدار دارای روایی، پایایی، منبع استاندارد و شیوه تفسیر

نوع فایل: ورد

شیوه تفسیر: دارد

روایی و پایایی: دارد

تعریف: مفهومی و عملیاتی

منبع: پرسشنامه محقق‌ساخته

تعداد سوالات: ۵۳ گویه با طیف لیکرت پنج درجه

ابعاد: «استانداردسازی»؛ «اصلاح قوانین»؛ «افزایش بهره وری»؛ «آزاد سازی تجاری»؛ «پایداری»؛ «توسعه محصولات»؛ «حمایت دولت»؛ «حمایت مالی»؛ «زیرساخت های توسعه»؛ «زیست بوم نوآوری»؛ «علم و فناوری»؛ «کارآفرینی پایدار»؛ «کارآفرینی سازمانی»؛ «کیفیت محصول»؛ «گردش سرمایه»؛ «مزیت رقابتی»؛ «نیروی کار»

نکته: این پرسشنامه مبتنی بر نظریه‌پردازی داده‌بنیاد است.

تعریف مفهومی و عملیاتی پرسشنامه کارآفرینی پایدار

تعریف مفهومی: کارآفرینی پایدار (Sustainable Entrepreneurship) بهره‌گیری از فرصت‌های بازار با روش‌های نوآورانه مبتنی بر اصول و قوانین توسعه پایدار است. منظور از اصول و قوانین توسعه پایدار، احترام به مسائل اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی است.

کارآفرینی پایدار در اصل تحقق نوآوری‌های پایداری است که با هدف بازار انبوه و ارائه منفعت به بخش بزرگتری از جامعه انجام می‌شود. بازیگران یا شرکت هایی که با کسب‌وکارهای اصلی خود به توسعه پایدار کمک می‌کنند را می‌توان کارآفرینان پایدار نامید. پرسشنامه کارآفرینی پایدار فرصت‌گرا است و هدف آن تولید محصولات، خدمات، فرآیندهای تولید، تکنیک‌ها و شیوه‌های سازمانی جدید است که اثرات اجتماعی و زیست محیطی را به میزان قابل توجهی کاهش داده و کیفیت زندگی را افزایش می‌دهد.

تعریف عملیاتی: برای سنجش کارآفرینی پایدار از ابزار پرسشنامه کارآفرینی پایدار استفاده شد. این پرسشنامه شامل ۱۷ سازه اصلی و ۵۳ گویه است. برای سنجش امتیاز هر گویه از نمره‌گذاری با طیف لیکرت پنج درجه استفاده گردید. امتیاز هر سازه نیز با استفاده از میانگین امتیازات گویه‌های مربوط به آن سازه، برآوردشدنی است.

شیوه تفسیر: از آنجا که امتیاز نهایی هر سازه براساس میانگین نمرات گویه‌های تشکیل دهنده آن قابل برآورد است بنابراین نمره نهایی هر سازه بین ۱ تا ۵ خواهد بود. اگر میانگین بالای سه (حد متوسط طیف لیکرت) برآورد شود در این صورت وضعیت سازه مورد بررسی مطلوب است. همچنین می‌توان از آزمون تی-تک نمونه برای بررسی معناداری نتایج استفاده کرد.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله