کاربرد گوگل آنالیتیکس در بازاریابی
گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) یکی از بهترین ابزارها در بازاریابی اینترنتی و بازاریابی محتوایی است. این ابزار یکی از دهها ابزار رایگان گوگل برای کاربران است و کاربرد گوگل آنالیتیکس در بازاریابی بسیار زیاد است. در واقع گوگل همراه با درآمد تبلیغاتی خود، ابزارهایی را برای بازاریابها ارائه کرده که همواره آنان را وابسته به خود نگاه دارد و نفوذ خود در اینترنت را بهتر حفظ کند. اگر نمیدانید گوگل آنالیتیکس چیست باید به شما بگویم این بهترین ابزار برای تجزیهوتحلیل اطلاعات یک سایت است. سایت شما در اینترنت چطور مورد استفاده قرار میگیرد؟ و چهکسانی، چطوری و چهزمانی و … به سایت شما میرسند، در آن چه میکنند و چطور از آن استفاده میکنند و کدام بخشها را دوست دارند. معمولا گوگل آنالیتیکس بیشترین استفاده را در بهینه سازی موتور جستجو SEO دارد.
غالبا امروزه بخش بزرگی از اینترنت روی دوش بزرگترین شرکت اینترنتمحور دنیا یعنی گوگل است. گوگل ابزارهای زیادی برای کمک به وبمسترها دارد نمونه برتری از آنها گوگل آنالیتیکس Google Analytics است. در مورد گوگل آنالیتیکس یک اینفوگرافیک با نام استفاده بهتر از گوگل آنالیتیکس تهیه کردهایم. امروز میخواهیم استفاده بهتر از گوگل آنالیتیکس در بازاریابی اینترنتی را ببینیم. پس از آن شما میتوانید بهترین استفاده از آنالیتیکس را در بازاریابی داشته باشید. گوگل، سرویسِ گوگل آنالیتیک Google Analytics خود را در سال ۲۰۰۵ فعال کرد و از آن میتوان برای سئوی وب سایت، زیر نظر داشتنِ سایت، اطلاعات عمومی مخاطبین وبسایت، مرورگر و دستگاههای آنان و دهها مورد دیگر استفاده کرد. همچنین میتوان با آن عکس العمل این کاربران در مواجه با سایت و رفتار کلی و بازدید و فعالیتشان را بررسی کرد.
کاربرد گوگل آنالیتیکس در بازاریابی
سرویس ردیابی گوگل را در صفحات سایت خود فعال کنید تا هربار که صفحه بارگذاری میشود به گوگل پیامی ارسال شود. به این ترتیب با افزایش تعداد دفعات بازدید رتبه سایت شما به مرور افزایش پیدا میکند. برای استفاده از این سرویس کد google.js را در بخش head سایت وارد کنید.
به سایت گوگل آنالایتیکس وارد شوید. نیاز به فیلتر شکن دارید.
روی دکمه تنظیمات در پایین صفحه کلیک کنید.
اگر اکانت ندارید از بخش اول یعنی Account یک اکانت بسازید.
در بخش میانی یعنی Property سایت جدید خود را با کلیک روی دکمه create a property ایجاد کنید.
از بخش Tracking Info کد پیگیری خود را دریافت کنید.
میتوانید این کد را در یک فایل جاوا ذخیره و در بخش head سایت فراخوانی کنید.
برای حذف یا تغییر تنظیمات یک سایت نیز میتوانید از همین بخش روی Property Settings کلیک کنید.
پیگیری ردیابی گوگل ترک
اگر به عنوان یک وب مستر هنوز در سایت گوگل عضو نشده اید به لینک Google Webmasters وارد شوید و سایت خود و نقشه سایت خود را ثبت کنید.
پس از آن با رجوه به بخش آنالیز گوگل میتوانید آمار بازدید روزانه خود را مشاهده کنید. اگر gamil دارید بازدید روزانه به صورت خودکار به شما ارسال میشود.
گوگل +۱ یا google +1 افزونهای است که وب مسترها میتوانند در سایت خود قرار داده تا موجب افزایش ترافیک سایت خود شوند.
ابزار ردیابی گوگل ترک یا google track افزونهای مناسب و سبک به سایت است. این ابزار یکی از موارد کاربرد گوگل آنالیتیکس در بازاریابی است. که ترافیک سایت را به مرور بالا میبرد.
نقشه سایت گوگل یا google site map جهت افزایش ترافیک سایت بسیار مناسب و الزامی است.
مدیریت بازاریابی | ۱۸ فروردین ۹۲