ویدیوی آموزش تکنیک دلفی فازی و معمولی
دانلود ویدیوی آموزش تکنیک دلفی فازی و معمولی همراه با مثال کاربردی
هدف: آموزش تکنیک دلفی معمولی و تکنیک دلفی فازی
آموزگار : آرش حبیبی
ناشر : سایت پارسمدیر
کیفیت آموزش : تضمین شده
نوع محصول: قابل دانلود پس از خرید
فرمت فایل: ویدیوی MP4 سازگار با موبایل و ویندوز
روش محاسبه نخست: محاسبه دلفی معمولی (قطعی) در نرمافزار Excel
روش محاسبه دوم: محاسبه دلفی فازی در نرمافزار Excel
در صورت مشکل در دانلود فایل با ایمیل Parsmodir@gmail.com ارتباط بگیرید.
در این فایل آموزشی روش دلفی معمولی و با اعداد قطعی در نرمافزار اکسل به صورت دستی محاسبه شده و همان دادهها با روش فازی نیز اجرا شده است. خواهید دید نتایج نیز یکسان بدست آمده است. برای خرید فایل ویدیوی آموزش تکنیک دلفی فازی و معمولی از لینک زیر استفاده کنید.
درباره ویدیوی آموزش تکنیک دلفی
این بسته آموزشی شامل یک ویدیوی مقدمه در ۵ دقیقه است که به صورت رایگان قابل مشاهده است. سپس به حل یک مساله کاربردی در ۱۵ دقیقه پرداخته شده است. فایل اکسل مثال حل شده نیز موجود است. هدف آموزشی ویدیوی آموزش تکنیک دلفی، داستانسرایی در مورد ماهیت روش دلفی نیست.
چرا طول مدت ویدیو کوتاه است؟
اعتقاد داریم کلی گویی و سخنرانی در مورد چیستی و تاریخچه روش دلفی نیازی به یک ویدیو ندارد. میشود دو ساعت فیلم آموزشی تهیه کرد اما در نهایت پژوهشگر از حل یک مساله ساده عاجز خواهد بود. هدف ما این است پژوهشگر بتواند حل کردن مساله را یاد بگیرد. به همین منظور یک مساله مناسب در محیط اکسل به طور کامل حل شده و فایل اکسل مربوط نیز پیوست شده است.
چطور با جزئیات و پیشینه روش آشنا شوم؟
اگر مایل باشید به طور کامل با تعاریف، تاریخچه و ماهیت روش دلفی آشنا شوید نیازی به مشاهده ویدیو نیست. کلیات این روش در همه سایتهای اینترنتی از جمله سایت پارسمدیر آمده است. هدف این آموزش توانایی حل مساله با مشاهده ویدیوی آموزش تکنیک دلفی است.
پس از خرید چگونه به این ویدیو دست پیدا کنم؟
لینک دانلود مجموعه آموزشی بلافاصله پس از خرید در اختیار پژوهشگر قرار میگیرد. ضمن اینکه یک نسخه نیز به ایمیل پژوهشگران ارسال میشود بنابراین آدرس ایمیل خود را در هنگام خرید صحیح وارد کنید. در پایان اگر مشکلی در دانلود محصول داشتید نگران نباشید تیم پشتیبانی ما پاسخگو است.
چطور از کیفیت ویدیو مطمئن شوم؟
در نظر داشته باشید شما مشتری نیستید پژوهشگری ارزشمند هستید که در راه علم زمان و هزینه میکنید. بنابراین حفظ ارزش شما برای مجموعه پارسمدیر الزامی است. این ویدیو توسط دکتر حبیبی تهیه شده است که سالها هم در عرصه صنعت و هم در عرصه پژوهشی از این روش استفاده کرده است.
آشنایی با تکنیک دلفی
تکنیک دلفی نخستین بار در سال ۱۹۵۰ توسط اولاف هلمر، نیکلاس رشر، نورمن دالکی و سایرین در بنیاد راند توسعه یافت. هدف دلفی، همانطور که درابتدا تصور میشد، ایجاد شیوهای با استفاده از نظرات خبره بود، تا اینکه تمایلات بلندمدت مرتبط با توان بالقوه ی نظامی علم و فناوری آینده و آثارشان بر امور سیاسی پیشبینی شود. دلفی فراگردی تکراری، بطور معمول سه تا چهار مرحلهای میباشد، و مستلزم یک سری پرسشنامه است که هر یک بر اساس نتایج دور قبلی بوجود میآید. نتایج هر مرحله گردآوری گردیده و به شرکت کنندگان برگردانده میشود.
شرکت کنندگان طی تکرارهای پی در پی قادر میباشند که پاسخهای خود را به لحاظ پاسخنامههای گردآوری شده ی تمامی شرکت کنندگان مجددا ارزیابی نمایند. پاسخنامههای پرسشنامهها بدون ذکر نام ساختار یافته اند. شرکت کنندگان برای پژوهشگران، ولی نه الزاما برای دیگر شرکت کنندگان شناخته شده هستند. ناشناختگی اعضای گروه احتمال اینکه آرا مورد بررسی قرار گرفته و بدون اینکه تحت تاثیر شخصی که ایدهها را اظهار نموده قرار گرفته شود، را بالا میبرد. در این مقاله مسائلی در زمینه حجم نمونه و روش انتخاب و مراحل تکنیک دلفی تشریح شده است.
ویدیوی آموزشی مدیریت | ۲۶ اسفند ۹۸
سلام من این فایل آموزشی را خرید کردم و بسیار واضح و روان توضیح داده شده است با تشکر از مدیریت سایت
زنده باشید. از اینکه این آموزش برای شما مفید بود خیلی خوشحالم.
با سلام و سپاس از سایت خوبتون
تکنیک دلفی من متوجه نشدم یه استراتژی پژوهش است؟
دلفی روشی برای دستیابی به توافق براساس دیدگاه گروهی از خبرگان است.
قصد دارم عوامل موثر جهت پذیرش و اولویت بندی یک تکنولوژی جدید رو مورد تحقیق قرار بدم. آیا باید در ابتدا با استفاده از دلفی اون عوامل موثر رو شناسایی کنم و سپس با ابزاری مثل AHP اونارو اولویت بندی کنم؟
سپاس از شما
بله روند صحیحی رو در پیش گرفتید.
سلام وقت بخیر .
ببخشید روش دلفی برای شناسایی ریسک های عملیاتی یک سازمان خدماتی هم استفاده میشه ؟
از دلفی برای شناسایی و غربالگری استفاده میشود اینکه هدف شما چی هست واقعا به تشخیص خودتون و اساتیدتون بستگی داره. به نظر من بهتر هست برای شناسایی ریسکها از FMEA استفاده کنید.
سلام و احترام
۱- اگر از دلفی فازی با طیف هفت درجه استفاده کنیم می توان حد آستانه را ۰.۵ در نظر گرفت؟ و اینکه آیا برای تعیین حد آستانه منبعی برای استناد هست؟
۲- اگر در دور اول خبرگان شاخصی اضافه نکنند اما در محاسبات برخی شاخص ها از حد آستانه (۰.۷) کمتر شوند نیاز به دور دوم دلفی فازی هست؟
درود بر شما
۱- تعیین شدت آستانه کاملا در اختیار پژوهشگر است. بهتر است ۰/۷ در نظر گرفته شود اگر ۰/۵ در نظر بگیرید مثل این است که ملاک شما برای تائید دانشآموزان نمره ۱۰ باشد. غلط نیست ولی پیشنهاد نمیشود.
۲- بهتر است دست کم دو راند ادامه دهید. اگر در دو راند متوالی اتفاقی نیفتاد دلفی را متوقف کنید.
نوشتین رمان اموزش ۳۰دقیقه هیت ولی در واقع ۱۵ دقیقه هست
توضیح واضحات و حرفهای تکراری از ویدیو حذف شده و فقط تمرکز بر حل مساله و یادگیری شیوه انجام با یک مثال کاربردی است. ضمناً از یادآوری شما کمال امتنان را داریم و زمان آموزش اعلام شده در متن اصلاح گردید.
مطالب تان در زمینه این روش بسیار خوب و کارآمد بود. ممنون و سپاس گزارم.
زنده باشید. چه خوب که کارگشا بود.
سلام.آیا این فایل در مورد دلفی فازی یک مرحله ای نیز کاربرد دارد؟
درود بر شما. چیزی به نام دلفی یک راندی، دو راندی یا چند راندی نداریم. ممکن است در همان راند نخست به جمعبندی برسید ممکن است که طول بکشد.