ساینس دایرکت sciencedirect

ساینس دایرکت (Science Direct) یک پایگاه مقاله‌های علمی است و یکی از محصولات انتشارات الزویر Elsevier می‌باشد. این پایگاه دسترسی به بیش از ۳۵۰۰ ژورنال، ۱۲میلیون و ششصد هزار مقاله علمی تمام متن و ۳۴۰۰۰ کتاب از انتشارات مختلف را فراهم می‌نماید. ساینس دایرکت یکی از ۷۹ محصول آنلاینی است که شرکت الزیور در اختیار پژوهشگران، دانشجویان، اساتید و کلیه علاقه مندان به علم و دانش قرار می‌دهد.

این مجموعه حدود ۴ میلیون مقاله علمی با موضوعات بسیار متنوع از سال ۱۹۹۵ تاکنون فراهم کرده است. تمرکز اصلی پایگاه علمی ساینس دایرکت بر علوم پایه، فنی و پزشکی می‌باشد. اما تعداد بسیار زیادی مقاله و ژورنال با موضوعات علوم انسانی و اجتماعی نیز موجود می‌باشد. بسیاری از مجله‌های دارای ایمپکت فاکتور بالا که در تامسون رویترز و پایگاه JCR نمایه شده‌اند در این پایگاه وجود دارند.

به طور کلی ژورنال‌ها در چهار گروه اصلی طبقه بندی شده اند. علوم فیزیکی و مهندسی، علوم زیستی، بهداشت و سلامت، و علوم اجتماعی و انسانی. بخش اعظم ژورنال‌های انتشار یافته در این پایگاه داده توسط موسسه علمی (تامپسون رویترز) نمایه گذاری می‌شود، بنابراین اغلب مقالات دانلود شده که از این پایگاه، جزو مقالات آی اس آی (ISI) محسوب می‌شوند. از امکانات پایگاه علمی ساینس دایرکت می‌توان به هشدارهای جستجو اشاره کرد که به محض افزوده شدن مقاله‌ای مرتبط با مقاله انتخاب شده توسط شما در پایگاه داده، اعلانی به شما ارسال می‌گردد. مقالات این پایگاه شامل هم مقاله علمی-پژوهشی و هم مقاله کنفرانسی (پروسدیا) می‌باشد.

تاریخچه ساینس دایرکت (Science Direct)

نام شرکت Elsevier در سال ۱۵۸۰، زمانی که لوئیس الزویر شروع به فروختن کتاب به دانشجویان کرد مطرح شد. Elsevier یکی از اولین ناشرانی است که به چاپ مجلات علمی و شرح وقایع علمی پرداخته است. شعبه اصلی Elsevier Science در آمستردام هلند است. شرکت Elsevier یک ناشر چندرسانه‌ای پیشرو است. این شرکت محصولات و خدمات علمی، فنی پزشکی را در سراسر دنیا منتشر می‌کند. ازجمله این خدمات می‌توان به پایگاه ساینس دایرکت اشاره کرد.

لوگوی موسسه الزویر

لوگوی موسسه الزویر

در آرم الزویر که یکی از معروف‌ترین تصاویر دنیا شده است. پیرمردی مشاهده می‌شود که در حال چیدن انگور از یک تاک است. این تاک به دور یک درخت نارون پیچیده است. در بخش دیگر تصویر نوشته‌ای مشاهده می‌شود که به معنی “تنها نه” است. در تاریخچه رسمی الزویر آمده است که این تصویر نشانگر رابطه ناشر و پژوهشگر است. درخت نارون نماد ناشر است. باید یک حمایت مستحکم برای تاک که نماد پژوهشگر است ایجاد کند. تا میوه تولید شود.

نحوه کار Science Direct

ساینس دایرکت یکی از پایگاه‌های علمی مطرح دنیا برای دانلود حدود ۱۲ میلیون محتوا می‌باشد. مجلات این پایگاه در ۴ دسته اصلی طبقه بندی شده اند که شامل موارد زیر می‌باشند:

  • علوم مهندسی و پایه
  • علوم زیستی
  • بهداشت
  • علوم اجتماعی و انسانی

در این پایگاه، چکیده مقالات به طور رایگان در دسترس است ولی به طور معمول دسترسی به تمام متن نیاز به اشتراک یا پرداخت برای هر دانلود دارد. ساینس دایرکت زیرمجموعه انتشارات elsevier است که در واقع بزگترین ناشر علمی دنیاست.

در ایران به دلیل تحریم‌های سیاسی صورت گرفته، دانشگاه‌ها دسترسی محدودی به منابع موجود در پایگاه ساینس دایرکت دارند و بنابراین پژوهشگران و دانشجویان برای دانلود مقاله از این پایگاه معمولا دچار مشکل هستند. ما در اینجا به شما آموزش دانلود رایگان مقاله از ساینس دایرکت را ارائه می‌دهیم. با این روش می‌توانید از ساینس دایرکت مقاله خود علمی خود را به رایگان دانلود نمایید و با پرداخت هزینه محدودی نیز می‌توانید دسترسی گسترده تری به سایر منابع علمی همچون منابع پایگاهproquest داشته باشید.

دانلود رایگان مقاله از ساینس دایرکت

برای دانلود رایگان مقاله از ساینس دایرکت ابتدا وارد صفحه اصلی سایت به science direct شوید.

در این صفحه می‌توانید جستجوی خود را بر اساس کلمه کلیدی مدنظر خود، نام نویسنده، عنوان کتاب یا ژورنال، چندمین جلد، مبحث یا تعداد صفحات انجام دهید. به عنوان مثال ما در اینجا کلمه کلیدی Management را در فیلد اول وارد کرده و جستجو را انجام می‌دهیم.

دانلود رایگان مقاله از ساینس دایرکت

دانلود رایگان مقاله از ساینس دایرکت

بعد از این کار لیستی از مقالات، کتب الکترونیکی یا مجلاتی که شامل کلمه کلیدی وارد شده هستند؛ ظاهر می‌گردند که باید بر روی عنوان یکی از مقالاتی که مدنظر دارید کلیک نمایید. با انجام این کار وارد صفحه مربوط به آن مقاله می‌شوید که در این صفحه دو لینک وجود دارد که همان چیزی است که ما به دنبال هستیم. یکی آدرس url و دیگری آدرس doi مربوط به آن مقاله است.

آدرس url یا آدرس doi مقاله مورد نظر خود را کپی کرده و به سایت فری پیپر بروید. در سایت فری پیپر یکی از دو مورد آدرس url یا آدرس doi را که کپی کرده اید در باکس مربوطه وارد نمایید و کد کپچا را نیز تایپ کنید و بر روی دانلود مقاله کلیک و مقاله خود را دانلود نمایید.

برای دسترسی به کتب الکترونیک یا دانلود از سایر منابع می‌توانید با پرداخت حق اشتراک محدودی به سایت فری پیپر، این امکان را برای خود ایجاد نمایید. به جز سایت فری پیپر، سایت‌های دیگری نیز وجود دارند که روند دانلود مقاله از آن‌ها نیز شبیه به توضیحات ارائه شده فوق می‌باشد و دانلود رایگان مقاله از ساینس دایرکت را پشتیبانی می‌کنند.

جمع‌بندی

در صفحه اول این پایگاه امکان جستجوی سریع فراهم شده است. در این روش سه فیلد جستجوی All fields (کلیدواژه)،  Authors (نام نویسنده)، Journal or book title (عنوان نشریه یا کتاب) وجود دارد. می‌توانید جستجوی خود را به Volume (جلد)، Issue (شماره)، و Page (صفحه) نیز محدود کنید. برای جستجو بر روی کلید کلیک کنید.با انتخاب گزینه Advanced Search وارد صفحه جستجو پیشرفته شوید. در این صفحه می‌توان یکی از گزینه‌های All, Journals, Books, Reference works را انتخاب و به ترتیب در کل محتوا، مجلات، کتاب‌ها و آثار مرجع جستجوی خود را انجام داد. با انتخاب هر گزینه امکانات جستجو و فیلدهای جستجو متفاوت است.

جستجوی پیشرفته امکان جستجوی دقیق‌تری را فراهم و نتایج کاذب را به حداقل می‌رساند. در قسمت Search می‌توان با استفاده از فیلدهای مختلف از قبیل  Authors, Journal Name ,Title, Abstract جستجوی خود را در عنوان، چکیده، نام مجله و غیره محدود کرد. در قسمت Refine your search با انتخاب گزینه Journals، امکان جستجو در مجموعه مجلات الزویر خواهید داشت. با انتخاب گزینه Books امکان جستجو در کتب این ناشر فراهم می‌شود. با انتخاب گروه موضوعات علمی (Subject) جستجوی خود را محدود نمایید. اگر تمایل به جستجو در بیش از یک موضوع دارید با استفاده از کلیدهای Ctrl+click چند موضوع را باهم انتخاب نمایید. علاوه بر این، امکان محدود نمودن جستجو ازلحاظ دوره زمانی میسر است.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله