مدیریت منابع انسانی سعادت

عنوان: کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت

نویسنده: اسفندیار سعادت

ناشر : انتشارات سمت

تعداد صفحات خلاصه کتاب : ۲۲ صفحه

نوع فایل: فایل خلاصه کتاب به صورت PDF

خلاصه این کتاب که توسط emodir ارائه شده فاقد سه فصل آخر است.

دانلود کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت

پاورپوینت کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت

پاورپوینت کامل و خلاصه‌نویسی شده در ۱۲۰ اسلاید

درباره کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت

کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت مرجع اصلی درس منابع انسانی کنکور کارشناسی ارشد است. برای آزمون دکتری آزاد نیز مطالعه خلاصه کافی است. مدیریت منابع انسانی استراتژیک نوعی نگرش ذهنی است که راه‌های انجام کارها را نشان می‌دهد. مدیریت استراتژی‌های منابع انسانی به شکل استراتژی‌‌های منابع انسانی نمود و تحقق می‌یابد. مدیریت استراتژیک منابع انسانی، مقاصد و طرح‌های سازمان را در مورد این موضوع که چگونه اهداف کسب‌وکار از طریق کارکنان تحقق یابند، تعریف می‌کند و خود مبتنی بر سه پیش فرض است: اول، سرمایه انسانی منبع عمده مزیت رقابتی است؛ دوم، این کارکنان هستند که طرح‌های استراتژیک را به اجرا در می‌آورند و سوم برای تعیین مقصد سازمان و نحوه رسیدن به آن باید رویکردی سیستماتیک در پیش گرفته شود.

مدیریت استراتژیک منابع انسانی فرایندی است که رویکردهای مختلف را در زمینه توسعه استراتژی‌های منابع انسانی، که از لحاظ عمودی با استراتژی کسب‌وکار یکپارچه و هماهنگ هستند و از لحاظ افقی نیز با یکدیگر، به کار می‌گیرد. این استراتژی‌ها مقاصد و طرح‌هایی را که با موضوع‌ها و مسائل کلی سازمان مرتبط‌اند- از قبیل اثر بخشی- تعریف می‌کنند و افزون بر آن، با جنبه‌های خاص مدیریت کارکنان از قبیل منبع‌یابی، یادگیری و توسعه، پاداش و روابط با کارکنان نیز ارتباط می‌یابند. مطالعه این کتاب برای دانشجویان همه گرایش‌های مدیریت بویژه رشته منابع انسانی ضروری است. پیشنهاد می‌شود کتاب مبانی مدیریت منابع انسانی دسلر و کتاب مدیریت استراتژیک منابع انسانی و روابط کار نوشته ناصر منصور میرسپاسی را نیز مطالعه کنید.

فصل‌های کتاب

فصل اول: مدیریت منابع انسانی

مدیریت منابع انسانی بر نیازهای سازمانی برای منابع انسانی و نقش مدیریت در استخدام، تحریک و ارتقاء افراد جهت تامین این نیازها تمرکز می‌کند.

فصل دوم: تاریخچه پیدایش مدیریت منابع انسانی

تاریخچه مدیریت منابع انسانی به دوران انقلاب صنعتی و رشد کارخانه‌های بزرگ برمی‌گردد که به استخدام کارکنان متعدد و متنوع منجر گردید.

فصل سوم: تجزیه و تحلیل شغل

تجزیه و تحلیل شغل فرایند شناخت ماهیت مشاغل براساس فعالیت‌های اجرایی لازم و شرایط تصدی آن می‌باشد.

فصل چهارم: برنامه‌ریزی نیروی انسانی

برنامه‌ریزی منابع انسانی مشخص می‌کند برای نیل به اهداف سازمان به چه تعداد کارمند با چه تخصصی و در چه زمانی و در چه مشاغلی نیاز است.

فصل پنجم: فرایند کارمندیابی

کارمندیابی شامل هر عمل یا فعالیت انجام شده توسط سازمان با هدف شناسایی و جذب کارکنان بالقوه است.

فصل ششم: انتخاب و گزینش نیروی انسانی

گزینش نیروی انسانی به فرایند کلی شناسایی، جذب، غربال و مصاحبه شغلی برای انتخاب گزینه مناسب برای شغل گفته می‌شود.

فصل هفتم: فرایند اجتماعی کردن

اجتماعی کردن کارکنان فرایندی است که در آن کارمندان با سیاست‌ها، فرهنگ و سلسله‌مراتب کاری در سازمان آشنا می‌شوند.

فصل هشتم: فرایند آموزش کارکنان

آموزش کارکنان عبارت از بهبود نظام‌مند و مستمر شاغلین از نظر دانش‌ها، مهارت‌ها، توانائی‌ها و رفتارهای مورد نیاز شغلی است.

فصل نهم: ارزیابی عملکرد

ارزیابی عملکرد روشی نظام‌مند جهت بازنگری عملکرد شغلی کارکنان و تعیین سهم نسبی آنها در دستیابی به اهداف سازمان است.

فصل دهم: سیستم پاداش

سیستم پاداش سازمان روشی نظام‌مند برای جبران عملکرد بالاتر از حد مورد انتظار کارکنان از طریق ارائه مزایایی غیر از حقوق و دستمزد می‌باشد.

فصل یازدهم: مدیریت حقوق و دستمزد

مدیریت حقوق و دستمزد به معنای برنامه‌ریزی و سازماندهی شیوه‌های مختلف جبران خدمت کارکنان با رویکردی فراگیر و بلندمدت است.

فصل دوازدهم: انضباط کارکنان

انضباط سازمانی رعایت اصول، قواعد و مقرراتی است که رفتارهایی فراتر از خواسته فردی اعضا را جهت تامین منافع سازمان حاکم می‌سازد.